Kamperen met Berenice

Op een praktische en betaalbare manier de wereld rondreizen: dit kan met Dethleffs campers

De oplossing voor tijd- en kostenbesparing

Staat reizen hoog in het vaandel en is er de mogelijkheid meerdere malen per jaar op vakantie te gaan? Dan kan er uiteraard gekozen worden voor reizen met het vliegtuig. Hier hangen echter enkele nadelen aan vast. Denk hierbij niet alleen aan het geld, maar ook de efficiëntie. Zo kost het redelijk wat tijd en energie om zaken te regelen zoals vliegtickets en accommodatie(s). Kortom: tijd en kosten kunnen bespaard worden dankzij Dethleffs campers.

Voordelen van camperreizen

In eerste instantie wordt er meestal gekozen voor een zorgeloze vakantie. Daarbij is wellicht het ideaalbeeld dat dit het beste kan door middel van het reizen naar de bestemming met het vliegtuig. Een groot voordeel is dat de vakantie feitelijk gezien volledig uitgestippeld kan worden. Reizen met het vliegtuig kent immers wel enkele beperkingen. Als echte reisliefhebber, wordt vaak gekozen voor het bezoeken van meerdere bestemmingen. Dit gaat wat lastiger wanneer er gevlogen wordt, aangezien de beste optie dan is om te kiezen voor meerdere accommodaties. Op die manier kan er namelijk zoveel mogelijk bezocht worden in een korte tijd. Dit betekent dus dat een campervakantie het beste omschreven kan worden als vrijheid, flexibiliteit en avontuur. Met de camper kan men er, bij wijze van spreken, voor kiezen om door te rijden wanneer een bestemming tegenvalt. Ook hoeft er geen rekening gehouden te worden met bepaalde tijden. Vooral met kinderen is dit een heel groot voordeel. Zijn er files? Geen enkel probleem! Deze tijd kan nuttig besteed worden aan bijvoorbeeld het bereiden van eten voor kinderen. Vervelen is in elk geval vrijwel onmogelijk.

Alle wensen en behoeften vervullen op elk gewenst moment? Het is mogelijk!

Geïnteresseerd geraakt? Het is in ieder geval de moeite waard om een campervakantie in overweging te nemen. Dethleffs is hét merk als het gaat om caravans en campers. Met de Dethleffs campers wordt ervoor gezorgd dat het luxueuze niet per definitie ingeleverd moet worden. Uiteraard zijn er wat meer verantwoordelijkheden in tegenstelling tot het reizen met een vliegtuig, maar de vele voordelen overtreffen het.

Het Duitse bedrijf Dethleffs bestaat inmiddels al 80 jaar. Op de website is te zien wat zij allemaal aanbieden. Dethleffs garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook absoluut voor meer veiligheid en plezier. Niet alleen voor de zomerse, warme temperaturen, maar ook voor in de winter, is dit een goede keuze. Dethleffs campers zijn uitgerust met uitstekende isolatie en vloerverwarming, waardoor er niets te merken is van de koude temperaturen. De camper kan als het ware worden gezien als een (tweede) thuis: hierin kan worden geslapen, gegeten en uiteraard worden uitgerust. Ook is er gezorgd voor een heerlijk zitcomfort en optioneel kan men kiezen voor stoelverwarming.